Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla
Terrängseriens 2 deltävling avgjord
2018-11-10 16:29

Då hade turen kommit till IF Kville att arrangera sin deltävling av terrängserien, (2 av 4). Kvilles motions avdelning stod för arrangemanget för första gången. Terrängserien är en serie som delas mellan 4 klubbar i göteborgsområdet, där alla deltager från de olika klubbarna har en möjlighet att testa krafterna i terrängen. Man samlar poäng baserat på placering i de olika loppen och dessa poäng ger tids fördelar i den avslutande tävlingen som är jaktstart. Man deltar både induviduellt och resulat räknas även för klubblag.


Ett 50 tal deltagare anmälde sig under lördagen till denna tävling som avgjordes i Hisingsparken fina terräng i strålande höstväder, mulet men upphåll och kring 10 grader.


Distanserna för dagen var 3000 för ungdomar och juniorier och 6000 för seniorer, på en 1000 meters terrängbana. Det ger 3 respektive 6 varv med kupering och publiken fick en möjlighet att heja på löparna flera gånger under loppet.


Fika fanns tillgängligt och man kunde passa på att socialisera med vänner och bekanta med en kopp kaffe, korv, kakor eller saft.


Hela tillställningen möjligjordes av funktionärer i IF Kville motion och blev en succe. STORT tack till er som hade möjlighet att ställa upp!


Den nya bansträckningen som var tänkt belv snabbt tvungen att ändras då det på morgonen visade sig vara en cykelklubbs arrangemang som krockade med vår bana. Men det löstes snabbt och vi kunde återgå till den gamla banan.


Det var även fina insatser från flera funktionärer som dubblade, hjälpte till med banan OCH sprang mycket roligt att se.


Resultaten kommer att publiseras på http://www.goteborgfriidrott.se/ inom kort. Här hittar du även injudan och information kring de sista 2 deltävlingarn (24 Nov & 4 Dec).

 
Samarbetspartners