SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Kraftmätningen
 
Tid:sön 28 maj, 09:00 - 18:00
Plats:Lerum
Aktivitetsinfo:
Hej alla födda 2008 och 2009!

Här kommer en kallelse till Kraftmätningen i Lerum söndagen den 28:e maj. Kraftmätningen är en lagtävling där man tävlar mixade lag, eller som pojk- och flicklag. Kville vill ställa upp med ett mixat lag, vilket innebär att vi kan ha upp till 8+8 flickor och pojkar födda 2008 eller 2009. Grenarna är 800 m, 80 m häck, höjd, längd, kula och spjut och de tre bästa resultaten i varje gren räknas. Man kan alltså låta alla 8 flickor kasta spjut, men endast de tre bästa resultaten räknas. De mixade lagen tävlar också i en stafett (3+3)x200 m.

Detta är en väldigt rolig tävlingsform och förra året gick det väldigt bra för Kville, där pojklaget tog sig till riksfinalen på Ullevi. I år är finalen 2-3 september på Lidingö och stafetten avgörs i samband med Finnkampen.

Detta är en intresseanmälan, det faktiska laget tas ut av sportchefen och tränarna beroende på vilka som kan vara med. Val av grenar görs i samråd, men ibland får man också ställa upp i lite ovana grenar. Vi behöver också bidra med 7 funktionärer (även tränare kan vara funktionärer), så skriv i anmälan vilka som kan ställa upp som funktionärer.

Ange om förälder kan vara med som funktionär (man behöver bara vara funktionär på kvaltävlingen i Lerum - inte om vi går vidare till Stockholm). Det kommer vara ett plus vid uttagningen av laget.  Om man inte är med i kvalet kommer man inte heller vara aktuell för att vara med i en eventuell final.

Jakob, James och Patrik

<< Tillbaka

 
 
Samarbetspartners