SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Välkommen till IF Kville Löpning!

Kom gärna och testa och spring med oss, tycker du det är kul kan du bli medlem i klubben för endast 500 kr per år. Då ingår förutom alla ledarledda träningspass även fria startplatser i vissa lopp och rabatter på andra. Och det viktigaste av allt en massa roliga löparkompisar!


  • På tisdagar klockan 18:00 utgår vi från IF Kvilles klubbstuga (vid Tuve Ishall). (Ledare Jack Langgaard)
  • På torsdagar klockan 18:00 utgår vi från IF Kvilles klubbstuga (vid Tuve Ishall). (Ledare Anders Sandegård )
  • På söndagar klockan 17:30 utgår vi ifrån Trulsegårdsskolan (Björlanda Idrottshall) vid Skra Bro. (Ledare Eric Persson / Thomas Foughman)

För mer information, sänd din fråga till motion@ifkville.se.


Om du har Facebook så gå med i gruppen IF Kville Motion, i denna community delas mycket information samt kallelser osv.


För att bli medlem och få tillgång till samtliga träningstillfällen så anmäl dig här:

Anmälan till motionsgruppen IF Kville Löpning


Välkommen!

IF Kville motion goes to Africa
2018-08-23 14:41

Kville motion goes to Africa? :-)

Jo du läste rätt. Vi funderar på att ordna en 2 veckors löparresa till Kenya nästa vinter och vill därför undersöka intresset.

Det är flera syften med denna resa.

För det första är det en träningsresa för att under ett par ruggiga vinterveckor ge en fantastisk möjlighet till att komma igång med träningen. Väl hemkomna så går vi mot våren och bättre möjligheter att träna.

För det andra är det ett av flera sätt att göra saker tillsammans och stärka banden mellan Kvilles medlemmar. Vi planerar även resor till Köpenhamn halvmara i september och till Kiel i slutet av februari så det finns äventyr i flera prisklasser. :-)

För det tredje så skall det också vara en resa där vi får en ökad förståelse för vilka förutsättningar löpare har i Kenya.
Det kommer ingå föreläsningar och filmvisning under hösten och vi kommer ta med oss lätt använd eller ny löparutrustning ner till Kenya till de löpare som inte har råd med detta.

I första hand går platserna till medlemmar i IF Kville men är det platser kvar söker vi vidare hos andra föreningar.

Vi har gjort ett förarbete och undersökt priser på resa och boende. Vi har kontaktat resebyrå och får hjälp med en avbokningsbar resa. Det blir lite dyrare men samtidigt kan vi ändra namn och boka av platser fram till 3 veckor innan avresa och det tycker vi det är värt.
Vi har också tagit kontakt med en löparcamp i Kenya och fått bra pris på enkel logi med helpension.

Vi kommer bland annat springa tillsammans med Kenyanska "B-löpare" som tränar på ranchen, men B-löpare i detta sammanhang innebär ca 1.05 på halvmaraton så det finns möjlighet till bra sparring även för våra starkaste löpare!

Du behöver inte vara på någon särskild nivå för att anmäla dig till denna resa utan det passar för alla nivåer.

Vi siktar på att åka i februari 2020 och vara borta ca 14 dagar.
Det är en träningsresa och det kommer finnas flera pass inplanerade varje dag med ledare från Kville och med lokala guider om vi ger oss utanför campen.

Kvilles ledare hjälper även till om du vill lägga upp ett träningsschema för vistelsen.

Det är enkel vandrarhemsstandard på boendet och vi kommer dela in oss i lämpliga grupper om två och fyra personer och dela rum.

Resan kommer kosta ca 15 000 kr (kan bli någon tusenlapp billigare om vi får bra flygpriser) per person och det inkluderar resa tur och retur Göteborg-Nairobi, inkl bagage och transfer, helpension och all träning med ledare och guider.

Du kan mot en kostnad boka till aktiviteter som safaripark, åka till havet, besöka slumområden, besöka städer mm.

På campen finns också möjlighet att boka massage billigt, tvättmöjligheter mm.

Vi behöver få till en grupp på minst 12 personer för att det skall bli av och vi tänker oss ett övre tak på 20 personer.

Så skriv en kommentar eller skicka meddelande på messenger till Jack eller mig om du är intresserad av att följa med så återkommer vi med mer information samt kan förhoppningsvis gå tillbaka till resebyrån för att få en preliminärbokning och fasta priser. 


Jack, Karin & Anders, löptränare i IF Kville


 
Samarbetspartners