SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Välkommen till IF Kvilles Löpargrupper

 

I Kville har vi två härliga löpargrupper med tuff och rolig träning som heter Kville Löpning och Kville Distans, du kan läsa mer om båda nedan!

 

Kom gärna och testa och spring med oss!

Tycker du det är kul kan du bli medlem i denna löpargrupp för endast 1000 kr per år (500 kr medlemsavgift i IF Kville samt 500 kr i aktivitetsavgift som du kan få friskvårdsbidrag för från din arbetsgivare).

 

Kville Löpning - Löpargruppen för dig som gillar tuff och rolig träning för att utvecklas mot medel och långdistans! I denna gruppen hittar du löpare som springer olika sträckor upp till ca 10 km i varierande fart.

 

Gruppens huvudtränare är Emir Halalkic som är en landslagsmeriterad löpare och även en mycket duktig tränare. Rekommendationen är att du har löptränat en del tidigare för att klara av en distans som brukar variera mellan 8-10 kilometer inklusive vila mellan intervaller.

 

Träningstider: Tisdagar vid Björlandahallen kl 18:15-19:30 Karta

 

För att bli medlem och få tillgång till samtliga träningstillfällen så anmäl dig här:

Anmälan till IF Kville Löpning

 

 

Kville Distans - Löpargruppen för dig som gillar tuff och rolig träning för att utvecklas på distanserna 10km och uppåt. Här hittar du löpare som springer på alla underlag och tränar för halvmaraton, maraton eller ännu längre distanser samt traillöpning!

 

I träningsavgiften ingår, förutom tre träningspass där erfarna ledare planerar passen och ofta är med och leder dessa, även inbjudningar till tränings- och tävlingsresor som arrangeras av löpledarna. Och det viktigaste av allt - du får ett helt gäng roliga löparkompisar!

 

Tisdagar: korta intervaller - klockan 18:00 utgår vi från Björlandavallen (Skra Bro).
Torsdagar: långa intervaller - klockan 18:00 utgår vi från IF Kvilles klubbstuga (vid Tuve Ishall).
Lördagar: långpass - klockan 09:00 utgår vi från IF Kvilles klubbstuga (vid Tuve Ishall).
Söndagar: korta intervaller -  kl 17:30-19:00  vid Björlandahallen (Skra Bro) 

 

För att bli medlem och få tillgång till samtliga träningstillfällen så anmäl dig här:

Anmälan till IF Kville Distans

 

För mer information, sänd din fråga till kansli@ifkville.se.

 

Om du har Facebook så gå med i gruppen IF Kville Löpning, i denna community delas mycket information om Kvilles löpargrupper.

 

Välkommen att träna och ha kul med IF Kville!

 
Samarbetspartners