SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Nya vindar i IF Kville
2024-03-01 12:42

IF Kville har under de senaste åren haft en stark utveckling med en balanserad och stabil ekonomi. I detta arbete har vår klubbchef Peter Karlsson haft en mycket betydelsefull roll. Efter fyra år i föreningen har Peter dock nu valt att gå vidare mot nya utmaningar.

 

Kansliet har tillsammans med styrelsen genomlyst och gjort en del mindre justeringar i den nuvarande verksamhetsplanen. Vi ligger bra till i vår planering och har redan genomfört stora delar av det arbete som planerades för året. Samtidigt ser vi över vår organisation och säkrar upp de resurser som framgent får centrala roller och tillsammans med alla ideella resurser i föreningen kommer att arbeta för en fortsatt stark utveckling av IF Kville. Mer information kommer fortlöpande.                     

 

Peter säger:

”Detta beslut har inte varit lätt att fatta. Jag trivs väldigt bra i IF Kville och har haft förmånen att under fyra år arbeta med passionerade kollegor och medlemmar, samt bidra till föreningens mål, vilket har varit oerhört givande.


Jag kommer nu anta rollen som klubbdirektör för friidrottsföreningen MAI i Malmö. Mitt beslut att lämna rollen som klubbchef i IF Kville återspeglar inte på något sätt min upplevelse av att arbeta i föreningen, utan snarare en önskan att utforska och anta nya och utvecklande utmaningar.

Under min återstående tid kommer jag att göra mitt yttersta för att säkerställa en smidig övergång, inklusive överlämning av mina ansvarsområden och den kunskap jag kan dela för att stötta efterträdare och teamet.”

 

Vi säger dock inte hej då riktigt ännu. En hel del tid och arbete återstår innan Peter tackar för sig och vi från föreningen önskar honom lycka till med sitt nya uppdrag. Peters sista arbetsdag är fredagen den 10 maj.

 

Tillsammans är vi IF Kville!

Fem topp-5 placeringar på IJSM och två klubbrekord
2024-02-26 12:27

Junior-SM inomhus avgjordes i helgen där Kvilles tappra aktiva tog sig till Örebro för att mäta sina krafter med övriga landet. Det var fina resultat med två fantastiska klubbrekord av Sofia Björkman K22 60 meter (7.58) och Melker Svanberg P19 längdhopp (6.72). Det var även snudd på flera medaljer där Sofia Björkman var närmast prispallen, endast 1 hundradel ifrån bronsmedaljen. 

 

Resultat:

Fabian Steene 5:a M22 höjdhopp 1.97
Frank Nissen 11:a M22 längdhopp 6.48
Gabriel Torgersson 5:a P19 stavhopp 4.42
Melker Svanberg 9:a P19 längdhopp 6.72 klubbrekord
Melker Svanberg 4:a P19 tresteg 13.88 PB
Arvid Möller 14:e P17 1500m 4:37.16
Albin Theander 5:a P17 60m häck 8.59
Sofia Björkman 4:a K22 60m 7:58 klubbrekord
Fabian Steene 4:a på Inomhus-SM!
2024-02-21 10:25

Fabian Steene slog nytt personbästa och var felfri över 2 meter på SM vilket resulterade i att han kan titulera sig som fjärde bästa manliga höjdhopparen i landet! Höjden 203cm hade räckt för medalj och vinnare av tävlingen var Melwin Lycke Holm med resultatet 220cm. Fabian som fortfarande är ett ungt och lovande löfte tävlar även på IJSM nu till helgen 24-25 februari.

 

Sofia Björkman har visat fin form hela säsongen och var endast ynka 2 hundradelar från att gå till final på ISM. Ett tangerat personbästa hade räckt för att knipa en finalplats vilket ger mersmak inför helgens IJSM-tävling. Där kommer Sofia åter igen ställa sig på startlinjen för att springa 60m, denna gång i K22 klassen.

78 nya personbästa på tävling i Växjö!
2024-01-25 10:50

Kvilles aktiva skördade nya framgångar på stortävlingen Quality Hotel Games i Växjö med hela 78st nya personbästa! Det var även många som gick runt med pokaler i händerna och glimrande medaljer runt halsen efter de fått ställa sig högt upp på prispallen.

 

En tjej som presterade extra bra under helgen var Sofia Björkman som slog nytt klubbrekord med mycket fina 7.62 på 60m i klassen Kvinnor.

 

Kvilles aktiva fick goda råd av tränarna och de aktiva peppade varandra både i framgång såväl som motgång. Det finns inget som hjälper bättre än att bli omkramad av sina kompisar när det inte riktigt gått som man tänkt sig med sitt tävlande. 

 

På vägen hem var det god stämning i bussen fylld med 60 Kvilleiter som alla var nöjda med tävlingsresan efter att ha bott på hotell, tävlat så adrenalinet sprutade och fått hänga med sina träningskompisar hela helgen.

 

 

IF Kvilles veteraner i Göteborgs-Posten
2024-01-22 14:38

IF Kvilles veteraner var i Göteborgs-Posten idag med siktet mot veteran-VM i augusti och såklart ett fortsatt aktivt friidrottsliv långt efter det!

 

Veteran-VM arrangeras i Göteborg och är en stor folkfest och kan liknas med Göteborgsvarvet .
Det är en tävling där alla som är 35+ kan delta. Vi hoppas att vi har många Kvilleiter och motionärer som är med och deltar inne på friidrottsarenan men också i Halvmarathon, 10km landsväg, eller 8km Terräng.

 

Är du intresserad av att träna med IF Kville mot Veteran-VM kan du anmäla intresse här: https://www.ifkville.se/form/Default.asp?ID=221010  

 

Läs hela reportaget i GP här (bakom betalning): https://www.gp.se/sport/tavlar-i-stavhopp-med-sin-pappa-satsar-mot-veteran-vm-i-goteborg.c6ee7950-4361-4741-8a17-4e9a6c95288b 

Julruschen 2023
2023-12-13 16:31
Ladda album (+11 bilder) >>

Kvilles tävling Julruschen bjöd på spännande tävlingar som förgylldes av en härlig julstämning. Det var en lyckad helg för både stora som små med mängder av nya personbästa. Dessutom ficka alla upp till P/F11 en fin deltagarmedalj med sig hem. 

 

Tack till alla funktionärer och deltagare som gjorde det till en riktigt rolig helg!

Nyheter från våra grupper
Funktionärsuppdrag, 22/03 11:00 
 
Samarbetspartners