SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Terrängserien 3:4 2022 i Tuve
2022-12-02 15:31

Den 26 november 2022 arrangerade IF Kville deltävlingen i Terrängserien. Deltagarna fick springa den mycket fina varvbanan vid Kvilles klubbstuga i Tuve där seniorerna sprang 6km och ungdomarna sprang 3km. Ett varv på banan innebar att 1000 meters löpning var avklarad samtidigt som de fick hejarop från publiken.

 

Först i mål på 6km var Jonatan Fridolfsson med 19:11.25 och Linn Söderholm 21:44.8. På 3km var det Adam Sörqvist 10:22.00 och Paulina Hultberg 11:26.45 som drog det vassaste strået. Efter loppet bjöds det på kaffe, fika och grillad korv som både deltagare och publik från Göteborgs olika klubbar mumsade på tillsammans.

Bowlingkväll med Kville
2022-11-24 12:10

Ungdomsrådets bowlingkväll blev även detta året en riktig succé och vi har tydligen mer än bara friidrotts proffs i klubben!

 

Ungdomsrådet tackar alla er som deltog för en fantastiskt rolig kväll ihop, det är alltid kul att lära känna varandra lite bättre även mellan grupperna.

Klädbytardagen 23 oktober
2022-11-15 14:01

Nu i höst tog flera av Kvilles medlemmar tillfället i akt och gömde sig undan höstrusket för att istället besöka Kvilles varma och fina klubbstuga under klädbytardagen. Där både köptes det och skänktes det kläder inför inomhussäsongen med förhoppning av att fylla tävlingsarenorna i vinter med Kville-blått. Ungdomsrådet var såklart på plats och bjöd på fika samt lottade ut kvilleprylar till lyckliga vinnare som sent kommer glömma denna dag.

Kvillegalan 2022
2022-10-20 15:56
Ladda album (+8 bilder) >>

I fredags anordnade Ungdområdet för första (men nog inte sista) gången Kvillegalan!

 

Kvällen bjöd på utdelning av fina priser, tal, sketcher, lekar och (självfallet) fika. Det blev också många skratt och mycket härlig gemenskap!

 

Stort TACK till alla er som var där! Vi hoppas att ni hade lika kul som vi och att ni vill komma igen nästa år!

Varmt välkommen till Kvillegalan 2022! 
2022-09-23 16:33
Fredagen den 14 oktober rullar Ungdomsrådet ut röda mattan till kulturhuset Vingen.
Innanför dörrarna väntar en enastående show där vi i sann idrottsgala-anda kommer uppmärksamma de Kvilleiter som åstadkommit något utöver det vanliga!
 
Temat för årets gala är IF Kville Behind the Scenes vilket innebär att ni kan förvänta er att få lära känna klubben på ett djup ni inte ens visste fanns. Förutom att dela ut prestigefulla priser kommer vi i Ungdomsrådet nämligen att bjuda på sketcher och massa annat skoj som avslöjar allt ni någonsin velat veta om Kville - och lite till! Med andra ord är detta något ni inte vill missa!
 
Ta därför chansen att för en kväll byta ut träningsoverallen mot dina finaste finkläder, ta med dig bästa kompisarna, mormor, pappa, syskonen eller kusinen (eller varför inte allihop?) och gå på Kvillegalan!
 
Galan är alltså öppen för ALLA, med det enda kravet att man ska ha anmält sig, vilket görs via denna länk:
 
Åldersrekommendation: 12+, 11 år och yngre välkomna i målsmans sällskap
Klädkod: Kavaj (se bild för inspiration)
När: Fredagen den 14 oktober klockan 17.00-20.00 (ingår paus med mingel och snacks)
Var: Kulturhuset Vingen (Amhults Torg 7, 423 37 Torslanda)
Kostnad: Gratis för alla
 
Se till att säkra din plats till så snart som möjligt! Vi ser fram emot att träffas den 14/10!
Många fina Kville-prestationer på Götalandsmästerskapen i Eslöv
2022-09-22 13:56

Kville representerades av totalt 9 aktiva i GM, tre från grupp -09 och sex från -08. Det var en fantastiskt rolig och lyckosam helg där alla aktiva gjorde mycket fina prestationer!

 

Stina Juneståhl vann en bronspeng i spjut och kom på en fin femteplats i kula. Hjalmar Peixoto gjorde ett fantastiskt lopp på 1500 m hinder på imponerande 5:11.16, även han på en tredjeplats. Samuel Alegria sprang urstarkt på 200 m och nådde inte bara en fjärdeplats, utan belönades också med en plats i Göteborgs stafettlag, som sedermera kom två. Viggo Modin sprang 60 meter och gjorde fina 1,47 i höjd.

 

Noah Varkey fick tyvärr knäproblem under stavhoppet, fick avbryta tävlingen och även stryka det planerade höjdhoppet. Men Noah kunde ändå genomföra kultävlingen efteråt. Tuva Isaksson fick inte riktigt till det i diskus, men hoppade riktigt bra i längd och var nära sitt personbästa. Carl Berntsson nådde första gången över 5 meter i längd och hoppade riktigt bra i stav, 2,70.

 

Anton Berggård fick tre tighta övertramp i diskus, men gjorde en fantastiks släggtävling och kom fyra med en rejäl ökning av det personliga rekordet. Simon Rydén imponerade stort med två fjärdeplatser på 2000 m och 800 m, i synnerhet på 800 m där han slog han sitt personliga rekord med hela sju sekunder.

 

Göteborg kom tvåa i lagtävlingen, strax efter Skåne, och Kville skall vara stolta över alla poäng som vi bidrog med!

Nyheter från våra grupper
Funktionärsuppdrag, 22/03 11:00 
 
Samarbetspartners