SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Om IF Kville

IF Kville är en ideell förening som bedriver en öppen och bred friidrottsverksamhet.

En viktig del av verksamheten är att skapa en bra miljö att verka i. Alla som verkar i denna miljö går in med olika förväntningar. För att ge en bild av vilka förväntningar man kan ha och vilka förväntningar IF Kville har på sina medlemmar, har vi sammanställt detta dokument i ett försök att beskriva vår verksamhet. 

Finns det resurser och ambitioner att göra mer och annat utöver detta så är det en bonus och givetvis välkommet!

 

Våra ledord: Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

 

Glädje Idrott skall vara glädjefyllt! Är det roligt går man ofta till träningen och träffar vänner, mår bra och presterar bättre. Glädje är drivkraften för ett livslångt idrottande.

 

Gemenskap  Vi delar framgångar och motgångar, inspirerar och stöttar varandra när det behövs. Alla som vill ska kunna vara med utifrån sina förutsättningar, tillsammans är vi            starkare. Idrotten kan ge vänner för livet.

 

Utveckling Vi tror på att utveckla människor genom idrotten, oavsett om man är aktiv, tränare eller funktionär. Verksamheten ska ge personlig utveckling, såväl fysiskt och psykiskt som          socialt. Vi har en röd tråd i all träning av våra aktiva och lägger stor vikt vid välutbildade tränare.                         

 

Trygghet Vi arbetar aktivt för en miljö som skall vara och upplevas trygg i alla sammanhang    genom utbildning av ledare samt information till aktiva och föräldrar.

 

 

För alla Vi är föreningen för alla! Ung som gammal, från nybörjare till elit, oavsett nationalitet,    etniskt ursprung, religion, ålder, kön eller sexuell läggning samt fysiska och psykiska                    förutsättningar. Vår verksamhet skall vara meningsfull för aktiva, ledare såväl som                        funktionärer och föräldrar.

 

 

Friidrott är en individuell idrott och vi är många som aldrig slutar att fascineras över vad individen är kapabel att utföra. Vi tror på att utmana individen som friidrottare och att samtidigt visa varje människa respekt för dess unika personliga egenskaper.

Verksamheten vilar på en vilja att utföra ett ideellt arbete för föreningens medlemmar. Tid anses idag vara en lyxvara och vi ska vara mycket tacksamma över att så många är beredda att lägga sin tid på detta och möjliggöra vår verksamhet. Om det någon gång skulle klicka så tänk på alla gånger det inte klickat!

Vi säljer inte lotter, strumpor, blomsterlökar eller korvar för att finansiera vår verksamhet!

Vi önskar att du som medlem ställer upp på detta resonemang och kan hjälpa till när vi är medarrangör eller arrangerar egna evenemang av bra kvalitet, åtminstone två gånger per år.

Detta är våra ledstjärnor.

 
Samarbetspartners