SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Historik

IF Kville fyllde 100 år den 15 juni 2021!

Läs IF Kville 100-års Jubileumsskrift här

 

Ett sekel. 100 år. Det är en aktningsvärd ålder för en förening och värd att uppmärksammas och firas på alla sätt. Tyvärr hade vi på grund av pandemirestriktioner inte möjligheten att träffas på högtidsdagen i somras, men vi får ett ypperligt tillfälle till ett fullfjädrat firande i samband med att vi får tillgång till vår nya arena våren 2022.


Det har varit ett nöje och en ära att ha varit delaktig under några av dessa etthundra år. Föreningen har verkligen utvecklats och vuxit snabbt under det dryga decenniet från invigningen av friidrottshallen i Björlanda. Tillsammans med alla ledare och aktiva har vi positionerat oss som föreningen för alla på Hisingen som vill träna friidrott och springa tillsammans med likasinnande. 


De senaste två åren har varit utmanande för alla och vi har fått anpassa vår verksamhet till nya förutsättningar. Vi har hela tiden prioriterat den dagliga verksamheten, funnit nya vägar att engagera och vi har lyckats behålla stort engagemang hos våra medlemmar vilket är glädjande. Samtidigt har vi investerat i våra anläggningar och vi står nu väl rustade med ett nyrenoverat klubbhus, med en fin hall som vi disponerar i stort sett själva, och nästa år även med tillgång till Sveriges största (och kanske bästa) friidrottsarena med, utöver vad man kan vänta sig, externa kastplaner, rakbana för sprintträning, löparspår och utegym. Det ger oss fantastiska förutsättningar att fortsätta växa som förening och utveckla vår verksamhet under ett nytt framgångsrikt århundrade.


Vi är hela Hisingens friidrottsförening. Jag vill rikta ett stort tack till alla aktiva, ledare, funktionärer och påhejare som gör det möjligt. 
Denna jubileumsskrift hoppas vi skall ge dig en härlig översikt över våra 100 år i friidrottens tjänst, med intressanta nedslag i vår dagliga verksamhet. Jag önskar dig trevlig läsning!

 

Tillsammans är vi IF Kville – Friidrottsklubben från Hisingen!


Rolf Buiten, ordförande i IF Kville

 

 

Jubileumsskrift helt i färg - 189 kr/st - beställs via kansliet ( kansli@ifkville.se )
Det är en limbunden katalog som är 100 sidor med omslag. Inlagan med 135g papper och omslaget 250g.

 

 
Samarbetspartners