SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

IF Kvilles Vision och Värderingar

I IF Kville arbetar vi kontinuerligt med att skapa en förening där alla är aktiva, delaktiga, engagerade och känner sig trygga. Våra ledord fångar på ett bra sätt hur vi vill alla medlemmar skall känna sig i IF Kville.

 

Våra ledord: Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Glädje - Idrott skall vara glädjefyllt! Är det roligt går man ofta till träningen och träffar vänner, mår bra och presterar bättre. Glädje är drivkraften för ett livslångt idrottande.

 

Gemenskap - Vi delar framgångar och motgångar, inspirerar och stöttar varandra när det behövs. Alla som vill ska kunna vara med utifrån sina förutsättningar, tillsammans är vi starkare. Idrotten kan ge vänner för livet.

 

Utveckling - Vi tror på att utveckla människor genom idrotten, oavsett om man är aktiv, tränare eller funktionär. Verksamheten ska ge personlig utveckling, såväl fysiskt och psykiskt som socialt. Vi har en röd tråd i all träning av våra aktiva och lägger stor vikt vid välutbildade tränare.

 

Trygghet - Vi arbetar aktivt för en miljö som skall vara och upplevas trygg i alla sammanhang genom utbildning av ledare samt information till aktiva och föräldrar.

 

För alla - Vi är föreningen för alla! Ung som gammal, från nybörjare till elit, oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön eller sexuell läggning samt fysiska och psykiska förutsättningar. Vår verksamhet skall vara meningsfull för aktiva, ledare såväl som funktionärer och föräldrar.

 

I IF Kville arbetar vi aktivt med denna värdegrund som ledstjärna, och alla våra ledare och aktiva deltar i utbildningar regelbundet för att kunna förverkliga denna samt ta avstånd mot alla former av doping. Nedan finner du information om hur IF Kville arbetar med hållbarhet samt hanterar oönskade beteenden så som till exempel: diskriminering, mobbning och kränkningar.

 

Trygg idrott med IF Kville

 

IF Kvilles Policy mot olämpliga beteenden

 

IF Kvilles Policy för resor och tävlingar

 

IF Kville - Ren Vinnare

 

Hur vi som tränara och ledare kan prata om doping med gruppen

 

 

HUR IF KVILLE ARBETAR MED HÅLLBARHET

 

Läs om IF Kvilles hållbarhetsarbete

 

 

 
Samarbetspartners