Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla
Kvilles kläder
Som medlem i IF Kville vil vi förstås att du bär något Kvilleplagg, och med stolthet, vare sig du tävlar, är motionär, förälder eller supporter.

Tävlings- och träningskläder
Vi har TRIMTEX som leverantör av våra tävlingskläder och overaller, men våra medlemmar får även rabatt på TRIMTEX ordinarie sortiment.
Man kan när som helst skapa ett konto och handla, men det är bara två gånger per år vi har klädprovning samt möjlighet att köpa ur Kvillesortimentet.
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: kvillefriidrott18 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er.
Trimtex, +47 26-24 98 90

Funktionströja
På vårt kansli i Friidrottens Hus har vi så gott som alltid vår snygga funktions T-shirt till salu. Storlek från 130cl till XXL. Pris 150 kronor.
Stäm av innan ni kommer så vi är på plats.

Väskor
Väskor tar vi från Intersport och det är ADIDAS-väskor som gäller. När beställning görs får man skriva in det namn som ska stå på väskan, under klubbmärket. Man beställer här:
 
Samarbetspartners