Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla
Om Kville

IF Kville är en ideell förening som bedriver en öppen och bred friidrottsverksamhet.

En viktig del av verksamheten är att skapa en bra miljö att verka i. Alla som verkar i denna miljö går in med olika förväntningar. För att ge en bild av vilka förväntningar man kan ha och vilka förväntningar IF Kville har på sina medlemmar, har vi sammanställt detta dokument i ett försök att beskriva vår verksamhet. Förhoppningsvis kan dokumentet fungera som en plattform för att skapa sig en bild av föreningens basverksamhet. Finns det resurser och ambitioner att göra mer och annat utöver detta så är det en bonus och givetvis välkommet!

Friidrott är en individuell idrott och vi är många som aldrig slutar att fascineras över vad individen är kapabel att utföra. Vi tror på att utmana individen som friidrottare och att samtidigt visa varje människa respekt för dess unika personliga egenskaper.

Verksamheten vilar på en vilja att utföra ett ideellt arbete för föreningens medlemmar. Tid anses idag vara en lyxvara och vi ska vara mycket tacksamma över att så många är beredda att lägga sin tid på detta och möjliggöra vår verksamhet. Om det någon gång skulle klicka så tänk på alla gånger det inte klickat!

Vi säljer inte lotter, strumpor, blomsterlökar eller korvar för att finansiera vår verksamhet! Genom att anordna eller delta som medarrangör vid friskvårdsarrangemang ett par gånger om året, skapar vi resurser och intäkter som ska användas för att ge största möjliga nytta i verksamheten. Vi önskar att du som medlem ställer upp på detta resonemang och kan hjälpa till vid sådana tillfällen åtminstone två gånger per år.

Detta var några ledstjärnor.

 
Samarbetspartners