SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Välkommen att anmäla dig till Årsmötet den 22 februari
2022-01-17 12:05

Hej alla medlemmar!
Hoppas allt är bra nu när träningen kommit igång igen efter jul och nyårsfirande!

Nu är det dags att anmäla sig till att vara med på IF Kvilles Årsmöte som hålls digitalt tisdagen den 22 februari, klockan 17.30.

Anmälan via länken nedan och följ instruktionerna (i kategorin IF Kville):
https://sportadmin.se/book/?F={346404C2-B569-4DF5-A4E5-BEE91F377D3F}


Vid årsmötet behandlas bland annat följande:

  • Verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret 2020
  • Förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning) för det senaste räkenskapsåret 2020
  • Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhets- och räkenskapsåret 2020
  • Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande verksamhets- och räkenskapsåret 2021
  • 3 övriga ledamöter i styrelsen för en tid av 2 år
  • Revisorer för en tid av 1 år. I detta val får inte styrelsens ledamöter delta
  • 3 ledamöter i valberedningen för en tid av 1 år, av vilka en skall utses till ordförande
  • Övriga frågor

Ha det fortsatt bra och vi ses på det digitala årsmötet!

 

 

 

Nytt år, nya möjligheter och ny organisation!
2022-01-10 10:36
Peter Karlsson och Jakob Lindbom (löparen till vänster)

Vi står inför det kanske mest spännande året för IF Kville på många år. Till sommaren får vi tillgång till Sveriges kanske bästa och största friidrottsarena. Det ger oss fantastiska möjligheter att utveckla vår verksamhet och ger alla Kvilleiter helt nya förutsättningar till att träna och utvecklas på hemmaplan.

 

Vi har arbetat länge för detta och nu är det rätt tid att se över vår organisation så att vi på bästa möjliga sätt drar nytta av de nya förutsättningar och möjligheter som arenan, men även exempelvis vår nyrenoverade och uppgraderade klubbstuga, ger föreningen och alla medlemar.

 

Därför är det med glädje vi presenterar en ny organisation för föreningen i och med att vi hälsar Jakob Lindbom välkommen som ny sportchef. Jakob kommer att arbeta på kansliet tillsammans med Peter Karlsson som övergår i rollen som klubbchef för IF Kville.

 

Jakob kommer från Karlskrona och är utbildad inom Coaching och Sport Management, med idrottsvetenskap som huvudämne, vid Linnéuniversitetet i Växjö. När han började gymnasiet valde han att göra en elitsatsning i friidrott där huvudgrenarna var 100 och 200 meter. Jakob har ett par JSM-medaljer på kontot och har varit en del av JEM-laget i stafett under två mästerskap.

 

Intresset för friidrott och engagemanget i friidrottsföreningen KA2 IF gav många givande möjligheter att kombinera den egna elitsatsningen med olika roller inom föreningen, bland annat som tränare och ledare. Uppdraget som ledamot i KA2’s styrelse gav insyn och erfarenhet av vad som krävs för att alla delar i en förening skall fungera tillsammans under ett verksamhetsår.

 

Jakob börjar redan den 1 februari och kommer inledningsvis att arbeta 50%. Han kommer att projektleda våra arrangemang och ansvara för tränings- och tävlingsverksamheten, bland annat genom att tillsammans med nuvarande tränare stötta träningsgrupperna som tränar i Friidrottens Hus.

 

Peter kommer som ny klubbchef få möjlighet att lägga än mer fokus på fortsatt föreningsutveckling och på att ta fram ett ännu starkare erbjudande för IF Kvilles samtliga medlemmar. Han kommer att arbeta med mer övergripande och strategiska frågor för utvecklande av vår verksamhet, exempelvis hur vi på bästa sätt utrustar, utvecklar och använder den nya arenan, vilka arrangemang och aktiviteter vi skall satsa på i framtiden, Kvilles och arenans roll i kommande veteran VM samt löpargrupperna och veteranträning.

 

Att bygga relationer med företag och andra partners kommer också vara i fokus då vi behöver bli starkare i vårt marknadsarbete för att bli den förening vi vill vara för alla medlemmar och för hela Hisingen.

 

Vi hälsar Jakob och Peter varmt välkomna till sina nya roller i IF Kville!

 

Rolf Buiten, ordförande

Killarna vann hela Säsongstävlingen i Terrängserien!
2021-12-15 12:04
I härlig vintermiljö avgick säsonsgfinalen av Terrängserien i Skatås.
Starten gick från uppfarten mot Skatås nere vid minigolfbanorna med mål på toppen av Skidbacken. En väldigt tuff bana med många höjdmeter och snö som underlag. Tävlingsformen var jaktstart baserat på resultat i tidigare terrängtävlingar.
 
Kville skulle få en mycket fin dag med tre Kvilleiter på pallen där Simon Rydén vann guldet i en tät kamp med Arvid Möller (silver) och Dennis Halalkic tog brons på pojkarnas ungdomssida. Killarna kammade också hem hela säsongens lagtävling där även Leo Reman och Johannes Aspman varit med i tidigare tävlingar från Kville.
 
På flickornas ungdomssida kämpade Rebecka Björklund sig till en fin 5:e plats i ett mycket starkt startfält.
 
Bra jobbat alla Kvilleiter och väl mött på löpträningar framöver. Vi kör varje tisdag i ur och skur med utgångspunkt Björlandahallen. Välkomna de som är intresserade av att utveckla sin löparglädje (kontakta Emir Halalkic).
 
Magnus Björklund
Fantastiskt roligt på Julruschen och deltagarrekord!
2021-12-14 11:10

IF Kville och våra fantatiska funktionärer arrangerade Julruschen i Friidrottens Hus i söndags, och vilken härlig tävling det blev.

 

1.200 starter under en dag, och nytt deltagarrekord!

 

IF Kvilles aktiva deltog och gjorde fina resultat och många personliga rekord och medaljer blev det. Tack alla tränare som gör ett kanonjobb varje vecka med våra barn och ungdomar, och vad härligt att vi alla kunde göra en tävling tillsammans igen!

 

Ha det fortsatt bra och ta väl hand om er och varandra.

Full fart på Kvillediscon i Klubbhuset
2021-12-01 12:25
Disco i vår klubbstuga arrangerades av ungdomsrådet
Här kommer ett smakprov på hur det såg ut i klubbstugan igår när klubbens tre första, men långt ifrån sista, discon anordnades!
 
Allt som allt deltog nästan 90 st härliga aktiva från våra 11-, 12- & 13-grupper!
 
Stort tack till alla er! Vi i ungdomsrådet hoppas att ni tyckte det var lika kul som vi!
Nyheter från våra grupper
Funktionärsuppdrag, 22/03 11:00 
 
Samarbetspartners