Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla
Julklappsjakten
2019-12-03 21:08
I Julklappsjakten som gick den gångna helgen i Friidrottens Hus deltog glädjande nog många Kvilleiter.

Det slogs massor av personliga rekord i många olika grenar och det var en bra laddning för de yngre inför vår egen tävling, JULRUSCHEN, som går av stapeln 15 december!


//Kansliet
Kvilles nya sportchef
2019-11-27 13:48
Peter Karlsson

Ny Sportchef blir Peter Karlsson, en före detta friidrottare som bott och arbetat i Shanghai, Kina, de senaste 15 åren.

Peter sprang 100m under sin karriär och innehar det Svenska rekordet på 10,18 sek som sattes i Tyska Cottbus 1996. Han har även Svenskt rekord på 60m med tiden 6,58 sek.


Peter har faktiskt även sprungit under 10 sekunder då han i ett lopp med för mycket vind i ryggen då han sprang på smått fantastiska 9,98 sek!


Höjdpunkterna i karriären är deltagande på två EM, två VM samt ett OS. IEM brons på 60m i Globen 1996 och femteplatsen i stafett på OS i Atlanta 1996 rankar Peter högst. Till detta kan läggas tre SM-guld och tre SM-brons.


I sin yrkeskarriär har Peter jobbat först på Ericsson i Mölndal med kvalitetssäkring och strategiska inköp. Efter fyra år på Ericsson gick flyttlasset till Kina där Peter startade eget företag inom organisations- och ledarskapsutveckling med inriktning mot multinationella bolag. Engelskan är god, men det finns förstås en del kinesiska i honom om ni vill öva.


Ett stort intresse är motorcyklar och ni kan till sommaren eventuellt se Peter komma glidande på en Harley Davidsson.


När Peter själv får beskriva vad han tycker är viktigt inom idrott/föreningsutveckling säger han såhär:
- Att stå på två ben är oerhört viktigt. Visst får man satsa på sin idrott, men se till att balansera detta med att bygga sin yrkeskarriär parallellt. Att se utveckling hos både tränare och aktiva ligger mig varmt om hjärtat.
Den kompetens jag byggt upp efter femton år i Kina kommer förhoppningsvis väl till pass i arbetet med tränare och aktiva i Kville.


Vi önskar Peter varmt välkommen till Göteborgs snabbast växande friidrottsförening.


Julruschen 2019
2019-11-12 19:37
En av Kvilles egna tävlingar går av stapeln 15 december i Friidrottens hus!

Anmälan är snart öppen och alla från 11 år kan hitta bra grenar att delta i.


Välkomna!

Vår sportchef Anders Walther slutar
2019-10-24 12:49
Avgående sportchef Anders Walther

Efter fyra år som sportchef i IF Kville har Anders Walther av familjeskäl valt att säga upp sin anställning i föreningen.


”Det är med stor sorg jag har sagt upp mig från min tjänst som sportchef i IF Kville. Efter att ha haft glädjen att vara en del i en fantastisk friidrottsklubb har jag av familjeskäl nu tvingats ta ett beslut som gör att jag flyttar tillbaka till Stockholm.


Att tillsammans med tränare, aktiva, föräldrar och inte minst en engagerad styrelse ha fått fyra grymma år har verkligen berikat mig som människa. Det känns som att jag fått mer än jag kunnat ge, men det ska man egentligen inte klaga över.


Jag vill passa på att tacka ALLA er tränare med en extra stor kram!!! Ni är Kvilles ryggrad och står för allt det jag vill att idrott ska handla om, nämligen glädje och gemenskap. Kville går en ljus framtid till mötes och jag kommer för alltid ha Kville i mitt hjärta.  Vi kommer att ses på tävlingar och kanske andra idrottstillfällen framöver, så det blir inte något definitivt avsked”,  säger Anders.


”Det har varit fantastiska år med Anders vid rodret. Kville är en förening för alla och har fortsatt att utvecklas i högt tempo. Med vår breda verksamhet är vi nu en av de större föreningarna i Göteborg och Anders har verkligen varit en nyckelperson i detta arbete.


Anders har lagt ned ett stort engagemang och mycket tid med framförallt våra aktiva och deras ledare, inte bara som sportchef utan även som tränare. Jag tror även att friidrotten i Göteborg i allmänhet, och kastgrenarna i synnerhet, har fått en injektion av Anders tid här på framsidan”, säger Rolf Buiten, ordförande i IF Kville.


Anders slutar sin anställning i samband med Persspelen den 11 januari. Styrelsen har påbörjat arbetet med att finna Anders efterträdare.


Betalning av Kvilletröja
2019-10-09 19:42
Till er som tog med en Kville T-shirt från klädprovningen idag!

150:-/tröja

SWISH: 1234760658

Mvh
Anders
Kvilles webshop för kläder är nu öppen
2019-10-07 22:11
Fram till och med 13 oktober har man på sig för att beställa Kvilles tränings- och tävlingskläder.

Vi har klädprovning nu på onsdag klockan 17:30-19:00 i Björlanda Sporthall där man kan testa olika storlekar.
På plats då finns även Kvilles Funktions T-shirt för köp via swish eller kontanter. Dessa kostar 150:-

Här följer lite information kring hur man beställer kläderna:
(Observera att det är Trimtex man vänder sig till om det gäller beställningar).


Gå in på sida: https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/if-kville-friidrott/

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – t ex Explorer kan ge en del problem.

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: kvillefriidrott19 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er.

Med vänlig hälsning

Ellinor Klingener-Foss | Kundrådgivare och Säljkoordinator
Trimtex Sport AS | Sekkebekksletta 8 | N-4792 Lillesand | Norway
T: 026-249890 | www.trimtex.se


Nyheter från våra grupper
Kville Löpning, 01/11 08:04 
Kville Löpning, 23/08 14:41 
 
Samarbetspartners