IF Kville
Friidrott
Välkommen!
IF Kville - friidrottsklubben från Hisingen som arbetar för en rolig och hållbar idrottsutveckling mot motion och elit!

IF Kville har som mål att ge aktiva en bred idrottslig utbildning som både är rolig och utvecklande. Vi har träningsgrupper för alla - från 7 år till veteraner.

Kvilletränare i Torslanda Tidningen
2018-05-22 20:03
Torslanda Tidningen ville ha en pratstund med några engagerade tränare och av alla som finns att välja på föll lotten på de grymma 02:tränarna Toomas Tartu och Magnus Löfving :-)

Här kan ni läsa mer:


Sicka supertränare Kville har!!!
Nyhetsbrev - IF Kville
2018-05-18 16:02

Nyhetsbrev

IF Kville

2018-05-15

 

Från och med nu kommer vi från kansliet varje månad skicka ut ett Nyhetsbrev med lite lättläst info!

 

Funktionärsbehov
Ni har säkert fått utskicket, och behovet kvarstår. Mest akut är Varvet Bandel nu på lördag, så har ni minsta möjlighet får ni gärna gå in här och anmäla er:
https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={B6869E40-B516-4BBE-8A3E-9DEE143D6B3C}

Funktionärsbiten är en mycket viktig del för Kville och vi vill att alla gör sin del!

 

Läger
Det planeras just nu för två kommande läger, ett i Borås för de lite yngre och ett i Helsingborg för äldre ungdomar. Inbjudningar går ut till de som berörs.

 

Sommarledigt
Man tar ju egentligen aldrig ledigt från sitt idrottande, men för många barn tar idrottandet andra former under sommaren och det kan vara skönt 😊 Tränarna i era grupper kommer gå ut med information om när det är sommaruppehåll.

 

FRiiSK
Kville anordnar sommarfriidrottsskola under ett antal veckor i Björlanda. Den är helt fantastisk och ger även våra äldre ungdomar en chans till ett roligt (mestadels) sommarjobb. Framtidens ledare formas och runt 400 barn får en rolig och minnesvärd vecka. Ni har väl inte missat medlemsveckan? Det finns fortfarande platser kvar om ni är intresserade.
Mer info och anmälan: http://www.ifkville.se/sida/?ID=223750

 

 

 

Vänliga hälsningar
Kansliet (Anders & Tarja)

Beställning av klubbkläder
2018-04-19 16:35

Hej alla medlemmar!

Webshoppen är nu öppen och stänger den 29.04.2018 med förväntad leverans i vecka 24.

Info från TRIMTEX

Gå in på sida: http://trimtex.se/sv/if-kville-friidrott/ 
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: kvillefriidrott18 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er.

Med vänlig hälsning

Rannveig Johansen | Kundrådgivare och Säljkoordinator
Trimtex Sport AS | Sekkebekksletta 8 | N-4792 Lillesand | Norway
T: 026-249890 | www.trimtex.se
Historiskt - Kvilles första Ungdomsråd!
2018-04-09 17:35
Det är med stor glädje, och stolthet, vi kan meddela att IF Kville fått sitt första Ungdomsråd!

Det första rådet kommer att få hjälp att starta upp, men det är ungdomarna själva som kommer att driva det och målet är att ta tillvara på de idéer och önskemål som finns samt  öka ungdomarnas inflytande i verksamheten.

Ungdomsrådet består av:
Alfrida Kilvik
Frank Nissen
Alma Svanberg
Philip Ryding
Gustav Tartu
Jesper Nordström
Tom Berensson
Ida Björndal

Lycka till med ert arbete!!
Friidrottsförbundets årsmöte
2018-03-25 21:09
Hemkommen från Friidrottsförbundets årsmöte sitter jag nu i soffan och tänkte ge er en liten resume.

Ett årsmöte är en rätt trist historis för att vara ärlig. Det roliga bestod i att träffa friidrottsvänner man sälla ser. Många av delegaterna från Sveriges distrikt känner jag sedan tidigare vilket gör luncher och middagar till högtidsstunder med många minnen.

Det största som sker är att de motioner som inkommit från distriktsförbund och föreningar skall bifallas eller avslås. Från och med förra året har man startat något som kallas ”demokrati torg”. De olika motionerna var grupperade vid olika bord, och så kunde delegaterna gå runt och ta del av de olika förslagen med full diskussion runt bordet. Ett bra sätt att hantera förslagen och jag bad faktiskt Göteborgs Friidrottsförbunds ordförande att göra något liknande i Göteborg. Det är oerhört viktigt att styrelsen är insatt och får prata med föreningsfolk på ett konstruktivt sett.

Alla handlingar från mötet kommer att läggas upp på friidrott.se för den som vill veta mer.

Ett hett och oerhört viktigt område just nu, och förhoppningsvis framöver, är jämställdhet. Det finns få kvinnliga tränare, få kvinnor med makt osv. Vi gamlingar sitter möjligen fast i de värderingar vi vuxit upp med, men ni som är unga, ni måste föra denna stafettpinne vidare och hjälpa till i arbetet med jämställdhet.

Golfförbundet har tagit tag i detta på allvar och startat ett projekt som heter 50/50.
Jag delar här kort film där en ung tjej läser upp en text hon skrivit, antagligen trött på gubbväldet inom golf, men den är fantastisk och väldigt tankvärd. Lyssna till slutet!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer