SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Kville
Glädje, Gemenskap, Utveckling, Trygghet - För alla

Anmälan öppen till höstens Friidrottsskola v44
IF Kvilles friidrottsskola anordnar en aktiv vecka av lek, skratt, träning, tävling, god mat, kompisar och gemenskap i och runt Björlandahallen på Hisingen under höstlovet.
 
Alla barn födda mellan 2008 och 2015 är välkomna att delta!
 
Länk till anmälan: KLICKA HÄR   (Välj kategorin: "Deltagare IF Kvilles Friidrottskola - FRiiSK" och följ anvisningarna)
Sista anmälningsdag till höstens Friidrottsskola är 24 oktober.
 
Vecka 44;   31 oktober - 4 november 2022 :
Tre grupper startar 8:30-14:30 och tre grupper startar 9:30-15:30
Mån-Fre   pris: 1.800 kr för 5 dagar (anmälan öppen)
 
Mer detaljer och information: KLICKA HÄR
Varmt välkommen till Kvillegalan 2022! 
2022-09-23 16:33
Fredagen den 14 oktober rullar Ungdomsrådet ut röda mattan till kulturhuset Vingen.
Innanför dörrarna väntar en enastående show där vi i sann idrottsgala-anda kommer uppmärksamma de Kvilleiter som åstadkommit något utöver det vanliga!
 
Temat för årets gala är IF Kville Behind the Scenes vilket innebär att ni kan förvänta er att få lära känna klubben på ett djup ni inte ens visste fanns. Förutom att dela ut prestigefulla priser kommer vi i Ungdomsrådet nämligen att bjuda på sketcher och massa annat skoj som avslöjar allt ni någonsin velat veta om Kville - och lite till! Med andra ord är detta något ni inte vill missa!
 
Ta därför chansen att för en kväll byta ut träningsoverallen mot dina finaste finkläder, ta med dig bästa kompisarna, mormor, pappa, syskonen eller kusinen (eller varför inte allihop?) och gå på Kvillegalan!
 
Galan är alltså öppen för ALLA, med det enda kravet att man ska ha anmält sig, vilket görs via denna länk:
 
Åldersrekommendation: 12+, 11 år och yngre välkomna i målsmans sällskap
Klädkod: Kavaj (se bild för inspiration)
När: Fredagen den 14 oktober klockan 17.00-20.00 (ingår paus med mingel och snacks)
Var: Kulturhuset Vingen (Amhults Torg 7, 423 37 Torslanda)
Kostnad: Gratis för alla
 
Se till att säkra din plats till så snart som möjligt! Vi ser fram emot att träffas den 14/10!
Många fina Kville-prestationer på Götalandsmästerskapen i Eslöv
2022-09-22 13:56

Kville representerades av totalt 9 aktiva i GM, tre från grupp -09 och sex från -08. Det var en fantastiskt rolig och lyckosam helg där alla aktiva gjorde mycket fina prestationer!

 

Stina Juneståhl vann en bronspeng i spjut och kom på en fin femteplats i kula. Hjalmar Peixoto gjorde ett fantastiskt lopp på 1500 m hinder på imponerande 5:11.16, även han på en tredjeplats. Samuel Alegria sprang urstarkt på 200 m och nådde inte bara en fjärdeplats, utan belönades också med en plats i Göteborgs stafettlag, som sedermera kom två. Viggo Modin sprang 60 meter och gjorde fina 1,47 i höjd.

 

Noah Varkey fick tyvärr knäproblem under stavhoppet, fick avbryta tävlingen och även stryka det planerade höjdhoppet. Men Noah kunde ändå genomföra kultävlingen efteråt. Tuva Isaksson fick inte riktigt till det i diskus, men hoppade riktigt bra i längd och var nära sitt personbästa. Carl Berntsson nådde första gången över 5 meter i längd och hoppade riktigt bra i stav, 2,70.

 

Anton Berggård fick tre tighta övertramp i diskus, men gjorde en fantastiks släggtävling och kom fyra med en rejäl ökning av det personliga rekordet. Simon Rydén imponerade stort med två fjärdeplatser på 2000 m och 800 m, i synnerhet på 800 m där han slog han sitt personliga rekord med hela sju sekunder.

 

Göteborg kom tvåa i lagtävlingen, strax efter Skåne, och Kville skall vara stolta över alla poäng som vi bidrog med!

Elin och Emir bästa svenskar på EM
2022-09-19 15:45

Vilket lopp av Elin och Emir! De stod för fantastiskt fina prestationer i italienska Verona när EM i 24-timmarslöpning avgjordes.

 

Elin slutade på 17:e plats med 229,392 km och nytt personbästa med 10 km och med det resultatet var Elin också bästa svenska kvinnliga löpare. ”Så många känslor huller om buller just nu och ont i benen som bara den” säger Elin om sitt lopp.

 

Emir statade loppet med dryga 142 km första 12 timmarna för att sedan komma i mål med 261,6 km och ett nytt personligt rekord med nästan 18 km! Emir blev bästa svensk i herrklassen med en imponerande 13:e plats efter att ha varit draghjälp åt Aleksandr Sorokin sista kilometrarna som slog nytt världsrekord i herrklassen. Tuffare motstånd än så hittar man inte!

 

För mer spännande läsning om Elin, Emir och EM i Verona klicka här: https://www.svt.se/sport/lopning/aleksandr-sorokin-slog-sitt-eget-varldsrekord-i-24-timmarslopning

 

Eller följ Elin och Emir på Instagram

mrmrshartelius

kokosemir39

Missa inte att följa Kvilles superlöpare Elin och Emir som tävlar på EM i helgen!
2022-09-16 10:55

Följ Kvilles superlöpare Elin Hartelius och Emir Halalkic på EM i Italien!

 

 
 

 

EM 24 timmar 
Verona, ITA, 17-18 september 

Resor: 15 september, hem 19 september (preliminärt) 
Grenar: 24 timmar (M + K). Individuellt samt lagtävling. 

 

Vill ni veta mer om Elin och Emir inför EM så kan ni läsa tidningsartikeln som skrevs om dem här: https://www.tidningen.se/tva-suverana-kville-lopare-till-em-i-ultralopning/ 

 

Vi önskar Elin och Emir stort lycka till på EM i helgen!

Boråslägret 3-4 september 2022
2022-09-09 18:30

Fler bilder (+32) >>

Kvilles tränare och ungdomar invaderade Ryavallen och Borås Camping helgen den 3-4 september. Tillsammans skapades många nya fina minnen som kommer få höstens mörka dagar att kännas kortare. I år var det 10-gruppen som arrangerade Kvilles årliga läger i Borås och det gjorde de alldeles utmärkt. God mat, roliga träning och fina stugor att sova i på kvällen förgylldes av ett alldeles strålande väder. Dock så var det en hel del diskussioner på söndag morgon om vilken stuga det var alla snarkningarna kommer ifrån.

 

På söndagen så promenerade de äldre ungdomarna iväg för att testa höghöjdsbanan som finns i Borås. Självklart ligger det i Kvilleiters natur att vara riktigt tuffa och nästan alla tog sig igenom den svåraste höghöjdsbanan Risk Zone som är riktigt krävande både fysiskt och mental. Efter att alla tog sig levande igenom den tuffa utmaningen konstaterade ungdomarna att ingenting kommer vara läskigt efter vad de nyss gått igenom.

 

Stort tack till alla ungdomar som förgyllde helgen och till 10-tränarna som arrangerade ett riktigt bra läger. Citat från en av Kvilles aktiva, ”Det här lägret var så kul, hoppas det blir lika roligt nästa år!”.

Nyheter från våra grupper
Funktionärsuppdrag, 22/03 11:00 
 
Samarbetspartners